A 3r ESTUDIAM LES MUNTANYES

Els alumnes de 3r varen triar el seu primer tema d’estudi, i el més votat va ser les muntanyes. Ells volien estudiar l’Everest, però primer haviem de sabre què és un paisatge i els tipus de paisatges que hi ha, i també conéixer com és el relleu de les Illes Balears abans d’anar tan enfora.

Ho hem estudiat a través de feines de treball cooperatiu i realitzant un mural, a més d’altres tasques. Durant l’exposició del mural els altres nins i nines havien de prendre apunts, contestant unes preguntes, i per ser la primera vegada que ho feien va sortir beníssim, i crec que varen aprendre molt i estigueren molt atents.

I en acabar es varen autoavaluar la feina feta a través d’una rúbrica.

Aquí teniu unes fotografies del treball realitzat a classe i de l’exposició oral.