Activitats extraescolars 2017-2018

Cada any des de l’AMIPA donam suport en l’organització de les activitats extraescolars que complementen l’educació escolar en la franja horària de les 15,00 a 17,00 hores.

Les activitats extraescolars començaran el mes d’octubre. Les activitats que tinguin el grup mínim per al dia de la setmana corresponent començaran el primer dia lectiu d’octubre, i la resta començaran o no en confirmar el grup mínim abans de dia 9 d’octubre.

Les activitats que varen formar grup l’any passat, Anglès i Robòtica, es tornen a oferir, i s’ofereixen de noves que es confirmaran si la demanda cubreix el grup mínim d’alumnes. Per tant, el quadre és provisional, i dia 9 d’octubre es publicarà un quadre d’horaris definitiu. Els dies de la setmana que s’indiquen en gris estan pendents de confirmar depenent de la demanda, per favor indicau a la sol·licitud quin dels dies disponibles vos va millor.

Activitats extraescolars

Per inscriure els vostres fills a les activitats extraescolars heu de ser socis de l’AMIPA i pagar els 5€ anuals de l’assegurança obligatòria.

Els formularis d’inscripció estaran disponibles a l’escola i es podran entregar en horari de secretaria de l’AMIPA Dimecres i Divendres de 9,00 a 10,00 hores. També podeu sol·licitar la inscripció enviant el formulari al correu amipa@ceipantoniaalzina.com