EL XICLET

LA SETMANA PASSADA VÀREM CONTAR EL CONTE “EL XICLET” PER TAL DE TREBALLAR AMB ELS MÉS PETITS LA CAPACITAT D’ESCOLTA, LA IMAGINACIÓ, EL PLAER PELS CONTES I EL BUF. UNA VEGADA ESCOLTAT EL CONTE S’HAN TREBALLAT L’EXPRESSION ORAL I ELS NINS I NINES QUE HO HAN VOLGUT HAN POGUT CONTAR EL CONTE ALS ALTRES NINS AMB LES SEVES PARAULES.

ACABAT DE TREBALLAR EL CONTE A NIVELL ORAL S’HA PRACTICAT EL BUF, JA QUE EL CONTROL DEL BUF ÉS MOLT IMPORTANT PER A PODER TENIR UNA BONA PRONÚNICA I UN BON CONTROL DEL LLENGUATGE. LA SORTIDA D’AIRE DE LA BOCA ÉS BÀSICA A L’HORA DE PRONUNCIAR FONEMES I AIXÒ ÉS EL QUE HEM PRACTICAT A LA NOSTRA CLASSE.

A CONTINUACIÓ TENIU UN PETIT RECULL DE LA FEINA FETA I DEL GUST QUE HAN PASSAT ELS VOSTRES FILLS I FILLES.

 

 

 

A MÉS DE FER BIMBOLLES DE SABÓ TAMBÉ HEM INFLAT GLOBUS I HEM FET MOURE BOLLES PETITES AMB EL NOSTRE BUF.